bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Locatie

Nieuwbouwproject De Smid is gelegen direct in het gezellige centrum van Druten, aan de Hogestraat ter hoogte nummer 33 tot 37. Een historische locatie met prachtige statige panden. 

Hogeweg 2
Druten Omgeving 1500x850 01
Druten Omgeving 1500x850 04
Hogeweg 1
Hogeweg 3
Hogeweg 5
Druten Omgeving 1500x850 02
Hogeweg 6
Druten Omgeving 1500x850 03

Over het project

De goed doordachte stadswoningen die we realiseren zijn van alle gemakken voorzien. Ze worden gebouwd onder de statige, klassieke architectuur die naadloos aansluit bij de prachtige omgeving. De grandeur van vroeger, met de gemakken van nu. En luxe afwerking? Die is standaard bij ons, net als de uitgebreide mogelijkheden om de woning nog meer aan je persoonlijke smaak aan te passen. Dit project komt op een van de mooiste plekjes van Druten, een buitenkans om hier te mogen wonen! 

Laat je informeren door middel van het invullen van deze gegevens. Zo mis je niets aan informatie over dit kleinschalige project.  

  • Omgeving

    De Hogestraat is de bekendste winkelstraat van Druten. Maar het is ook een heerlijke plek om te wonen. Het is prima toeven in het centrum van dit prachtige en gemoedelijke dorp. Vergeet ook niet te genieten van al het natuurschoon rondom de dijk en uiterwaarden van rivier De Waal. Geniet van de vele historische bouwwerken, kastelen en musea.  

  • Wat zit er in de buurt

    Naast de historische panden die de directe buren vormen van nieuwbouwproject De Smid, is deze doorgaande weg een van de belangrijkste winkelstraten van Druten. Maar ook horecavoorzieningen zijn alom aanwezig. Geniet van de weekmarkt, het gemak van alle winkels en supermarkten direct naast je voordeur. Parkeren is geen enkel probleem, dat doe je gewoon op eigen terrein.   • Wie worden je buren

    Het bijzondere nieuwbouwproject De Smid maakt deel uit van de herinrichting Raadhuisstraat - Hogestraat. Een project waar de gemeente Druten mooier van zal worden! Een historische plek die klaar is voor de toekomst. In de directe omgeving vind je winkels, horeca, maar ook scholen en sportvoorzieningen. Echt een unieke plek!